Bigbreathe tréninková maska

BigBreathe BreST Mask: Tréningová maskaBigBreathe BreST Mask je pokročilá športová maska určená na zlepšenie športového výkonu, vytrvalosti a celkovej fyzickej kondície prostredníctvom tréningu…

Celý popis produktu
75,96 € s DPH
Vybrať variantu
Bigbreathe tréninková maska - M Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
75,96 € s DPH
Bigbreathe tréninková maska - S Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
75,96 € s DPH

Popis produktu

BigBreathe BreST Mask: Tréningová maska
BigBreathe BreST Mask je pokročilá športová maska určená na zlepšenie športového výkonu, vytrvalosti a celkovej fyzickej kondície prostredníctvom tréningu dýchacích svalov. Vďaka unikátnemu patentovanému zariadeniu na reguláciu tlaku ponúka táto maska deväť úrovní odporu vzduchu, čo umožňuje efektívnejší tréning ako bežné masky, ktoré regulujú iba veľkosť vstupného otvoru pre vzduch.

Kľúčové vlastnosti a výhody:
Zlepšenie športového výkonu: Použitie masky počas tréningu núti pľúca pracovať intenzívnejšie, čo zlepšuje okysličovanie krvi a podporuje rýchlejšie spaľovanie kalórií.
Efektívny tréning pľúc: Rovnako ako tréning svalov s činkami, aj maska zvyšuje odolnosť pri nádychu, čo pomáha posilniť dýchacie svaly a zvýšiť kapacitu pľúc.
Podpora vytrvalosti a kondície: Zvyšuje výdrž a umožňuje trénovať dlhšie, čím posúva hranice vašich fyzických možností.
Široký rozsah odporu: Deväť nastaviteľných úrovní odporu zaisťuje, že masku môže používať ktokoľvek, od začiatočníkov po profesionálnych športovcov, bez toho, aby ju musel počas tréningu skladať.
Účinný cool down po cvičení: Maska podporuje efektívny cool down po tréningu a napomáha rýchlejšiemu zotaveniu.

Ako používať BigBreathe BreST Mask:
Nastavenie tlaku: Otočením páčky vľavo alebo vpravo vyberte požadovanú úroveň odporu, bez toho aby ste museli masku skladať.
Použitie počas cvičenia: Nasaďte masku pri tréningu alebo športovej aktivite pre zvýšenie efektivity cvičenia. Maska núti vaše pľúca pracovať pod tlakom, čo posilňuje dýchacie svaly a zlepšuje pľúcnu kapacitu.
Postupné zvyšovanie intenzity: Začnite s nižšou úrovňou odporu a postupne ju zvyšujte, akonáhle sa vaše dýchacie svaly zosilnia.

Krok (úroveň) tlaku1. úroveň2. úroveň3. úroveň4. úroveň5. úroveň6. úroveň7. úroveň8. úroveň9. úroveň
Rozsah tlaku (cmH₂O) 6 9 16 26 36 50 54 67 72

Presnosť tlaku: do ±2 cmH₂O alebo ±10%.

Jednoduché čistenie:
Sejmutie pásku: Odstráňte pásik a umyte ho ručne vo vode.
Demontáž: Oddeľte kryt a vnútorný rám od tela masky a jednotky uzatvárania sania a regulácie tlaku. (Pred demontážou sa uistite, že ste oddelili všetky časti masky od obalu.)
Čistenie: Všetky časti umyte vodou a dôkladne ich vysušte, aby sa zabránilo reziveniu pružiny vo vnútri riadiacej jednotky tlaku.

Veľkosť masky:
Varianta S (Small): Menšia veľkosť, vhodná pre užívateľov s menším obvodom hlavy alebo pre ženy a mladších užívateľov.
Varianta M (Medium): Stredná veľkosť, vhodná pre dospelých mužov a ženy s priemerným obvodom hlavy.

Spoľahlivosť a kvalita:
Výrobca GH Innotek je tradičná juhokórejská spoločnosť špecializujúca sa na výrobu špičkových dýchacích prístrojov pre športové a zdravotnícke využitie. Produkty sú certifikované CE, ISO a FDA, čo zaisťuje najvyššie štandardy kvality a bezpečnosti.

Technické špecifikácie:
Hmotnosť: 150 g
Rozsah tlaku: 1–9 úrovní (6–72 cmH₂O)
Metóda dýchania: Rezistívna tlaková regulácia
Krajina výroby: Kórea

BigBreathe BreST Mask je ideálnou voľbou pre športových profesionálov, fitness nadšencov aj každého, kto chce zlepšiť svoju dýchaciu kapacitu a dosiahnuť lepšie športové výsledky.