Náhradní náustek BigBreathe

Náhradný náustok BigBreathe – dôležitá súčasť pre váš dychový trenažér. Náhradný náustok BigBreathe je špeciálne navrhnutý pre použitie s dychovým trenažérom BigBreathe Double Action V-PEP/IMT. Tento…

Celý popis produktu
2,80 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Náhradný náustok BigBreathe – dôležitá súčasť pre váš dychový trenažér.

Náhradný náustok BigBreathe je špeciálne navrhnutý pre použitie s dychovým trenažérom BigBreathe Double Action V-PEP/IMT. Tento náustok je vyrobený z kvalitného a bezpečného materiálu, ktorý zaisťuje pohodlie pri cvičení a dlhú životnosť. Je ideálny pre každého, kto používa trenažér pravidelne a potrebuje mať vždy k dispozícii čistý a hygienický náustok.

Pre ďalšie informácie o dychovom trenažéri BigBreathe, vrátane množstva užitočných tipov a inštruktážneho videa, navštívte odkaz: https://www.svetfyzioterapie.cz/sfshop/bigbreathe-v-pep-imt-701733

Použitie náhradného náustku BigBreathe:

Náustok je kľúčovou súčasťou trenažéru BigBreathe, ktorý slúži na efektívne odstránenie hlienu z dýchacích ciest a posilňovanie dýchacích svalov. Je nevyhnutný pre správne fungovanie trenažéru, pretože umožňuje užívateľovi vykonávať výdychové a nádychové cvičenia s odporom, čím sa zlepšuje kapacita pľúc a celková výkonnosť dýchacieho systému.

Kľúčové vlastnosti náustku BigBreathe:

  • Kompatibilný s dychovým trenažérom BigBreathe Double Action V-PEP/IMT: Náhradný náustok je určený špeciálne pre tento typ trenažéru, čo zaručuje jeho správne použitie a optimálne výsledky.
  • Bezpečný a hygienický materiál: Vyrobené z odolného plastu (PP - polypropylén), ktorý je bezpečný pre opakované použitie a ľahko sa čistí.
  • Pohodlie pri používaní: Ergonomický tvar náustku zaisťuje komfort pri cvičení a správne utesnenie pre dosiahnutie maximálnej efektivity tréningu.

Prečo si zaobstarať náhradný náustok BigBreathe?

Náhradný náustok je nevyhnutný pre všetkých, ktorí pravidelne používajú dychový trenažér BigBreathe a chcú si udržať hygienu a komfort pri cvičení. Je vhodný pre pacientov s respiračnými ochoreniami, športovcov a každého, kto pracuje na zlepšení svojej dychovej výkonnosti.

Upozornenie: Udržujte náustok čistý a suchý. Pravidelne ho vymieňajte v prípade opotrebovania alebo po dlhšom používaní, aby bola zachovaná jeho hygienická funkčnosť.

Materiál: PP - polypropylén.