Pevné pouzdro BigBreathe

Pevné púzdro BigBreathe – ochrana a pohodlie pre váš dychový trenažér Pevné púzdro BigBreathe je navrhnuté špeciálne pre ochranu a bezpečné uloženie vášho dychového trenažéra BigBreathe Double Action…

Celý popis produktu
4,00 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Pevné púzdro BigBreathe – ochrana a pohodlie pre váš dychový trenažér

Pevné púzdro BigBreathe je navrhnuté špeciálne pre ochranu a bezpečné uloženie vášho dychového trenažéra BigBreathe Double Action V-PEP/IMT alebo BigBreathe S-IMT. Toto púzdro je ideálnym doplnkom pre každého, kto používa dychový trenažér pravidelne a chce ho udržiavať v perfektnom stave, či už doma, na cestách alebo v posilňovni.

Kľúčové vlastnosti pevného púzdra BigBreathe:

  • Ochrana a bezpečnosť: Pevné púzdro je vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý poskytuje spoľahlivú ochranu proti nárazom, poškriabaniu a ďalším poškodeniam, čo zaisťuje dlhú životnosť vášho trenažéra.
  • Praktický dizajn: Kompaktné a ľahké prevedenie umožňuje jednoduché prenášanie a skladovanie, či už doma alebo na cestách.
  • Organizácia: Púzdro obsahuje oddelené priehradky a elastické pásky pre bezpečné uloženie trenažéra a jeho príslušenstva, ako sú náhradné náustky alebo vibračné guličky.
  • Jednoduché použitie: Rýchle a pohodlné zapínanie na zips umožňuje jednoduchý prístup k vášmu vybaveniu, kedykoľvek ho potrebujete.

Prečo si zaobstarať pevné púzdro BigBreathe?

Pevné púzdro BigBreathe je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú udržať svoj dychový trenažér v bezpečí a v čistote. Vďaka odolnému materiálu a praktickému dizajnu je tento produkt vhodný pre každodenné použitie aj na cestách. Chráni váš trenažér pred poškodením a zároveň zaisťuje jednoduchý prístup k nemu a jeho príslušenstvu.

Udržujte svoj dychový trenažér BigBreathe v bezpečí a vždy pripravený na použitie s pevným púzdrom BigBreathe!

Veľkosť: 11,5 x 9 cm
Farba: Čierna.