ALPA HERBAL Arthrosan mast 30 g

Novinka

Nositeľmi účinku masti ARTHROSAN sú mentol, gáfor a bylinné silice (kosodrevina, rozmarín, levanduľa, eukalyptus, klinček, mäta pieporná a škorica) v masťovom základe s včelím voskom. Optimálne…

Celý popis produktu
3,20 € s DPH
Nie je skladom

Popis produktu

Nositeľmi účinku masti ARTHROSANmentol, gáfor a bylinné silice (kosodrevina, rozmarín, levanduľa, eukalyptus, klinček, mäta pieporná a škorica) v masťovom základe s včelím voskom. Optimálne zloženie masti z vysokokvalitných surovín poskytuje úľavu pri akútnych a chronických reumatických bolestiach, bolestiach a zápaloch svalov, šliach a kĺbov, bedrovom ústrele, ischiase a bolestiach chrbtice. Mast ARTHROSAN pôsobí tiež veľmi priaznivo pri bolestiach hlavy, nádche a ochoreniach horných dýchacích ciest (nádcha, prechladnutie, zápaly vedľajších nosových dutín). V týchto prípadoch je možné masť použiť na inhalácie.

Odporúčanie: U citlivých jedincov sa môže vyskytnúť alergická reakcia na niektorú z aktívnych látok prípravku. Pred aplikáciou odporúčame overiť vlastnú znášanlivosť prípravku na malej časti pokožky na predlaktí.

 

Obsah balenia: 30 g.