STK TARGET - masážna tyč

STK TARGET - masážna tyč je ideálnym nástrojom pre rýchlu a efektívnu automasáž. Vďaka 8 nezávisle sa otáčajúcim kolieskam ponúka kvalitnú masážnu stimuláciu, ktorá pomáha s aktiváciou svalov pred…

Celý popis produktu
29,90 € s DPH
Nie je skladom

Popis produktu

STK TARGET - masážna tyč je ideálnym nástrojom pre rýchlu a efektívnu automasáž. Vďaka 8 nezávisle sa otáčajúcim kolieskam ponúka kvalitnú masážnu stimuláciu, ktorá pomáha s aktiváciou svalov pred cvičením alebo s uvoľnením od napätia a stuhnutosti po tréningu. Je vybavená patentovanými ergonomickými rukoväťami pre pohodlný úchop, čo uľahčuje použitie a umožňuje lepšiu kontrolu pri masáži.

STK TARGET je ľahko prenosný masážny nástroj, ideálny pre športovcov a každého, kto potrebuje rýchlu regeneráciu. Masážna tyč s dizajnom ozubených koliesok poskytuje cielenú hĺbkovú masáž – pri rolovaní kolieska uchopia pokožku, čo zaisťuje intenzívnejšiu a efektívnejšiu masáž.

Vďaka rukoväti AcuGRIP® je masírovanie svalového tkaniva jednoduché a pohodlné. TriggerPoint® 14,5" STK Target vám pomôže maximalizovať regeneráciu po náročnom tréningu a je určený na cielenú úľavu a hlbokú svalovú masáž.

Parametre:

  • Dĺžka: 46 cm
  • Priemer: 5 cm
  • Hmotnosť: 0,45 kg.