Popruh BigBreathe

Popruh BigBreathe – praktický doplnok pre jednoduché používanie vášho dychového trenažéra Popruh BigBreathe je navrhnutý ako pohodlný a užitočný doplnok pre všetkých používateľov dychových trenažérov…

Celý popis produktu
2,00 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Popruh BigBreathe – praktický doplnok pre jednoduché používanie vášho dychového trenažéra

Popruh BigBreathe je navrhnutý ako pohodlný a užitočný doplnok pre všetkých používateľov dychových trenažérov BigBreathe Double Action V-PEP/IMT a BigBreathe S-IMT. Tento nastaviteľný popruh umožňuje pevné a bezpečné uchytenie trenažéra počas používania, čo zaisťuje maximálny komfort a voľnosť pohybu.

Kľúčové vlastnosti popruhu BigBreathe:

  • Pohodlné a bezpečné uchytenie: Popruh je navrhnutý tak, aby držal trenažér pevne na mieste počas cvičenia, čo umožňuje používateľom sústrediť sa na svoje dychové techniky bez potreby držania prístroja rukami.
  • Nastaviteľná dĺžka: Vďaka nastaviteľnej dĺžke je popruh vhodný pre rôzne typy postáv a preferencií používateľov. Ľahko sa prispôsobí a poskytuje potrebné pohodlie pri každom použití.
  • Odolný materiál: Vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ktorý zaisťuje dlhú životnosť a stálosť aj pri častom používaní.
  • Jednoduché použitie: Popruh sa ľahko pripevňuje k trenažéru a dá sa rýchlo sňať alebo nasadiť, čo uľahčuje manipuláciu s prístrojom počas cvičenia.

Prečo si zaobstarať popruh BigBreathe?

Popruh BigBreathe je ideálnym riešením pre každého, kto chce zlepšiť svoje zážitky pri cvičení s dychovým trenažérom. Umožňuje voľnosť pohybu a lepšiu stabilitu prístroja, čo zvyšuje efektivitu dychových cvičení a poskytuje väčšie pohodlie. Popruh je vhodný pre športovcov, pacientov v rehabilitácii, seniorov aj každého, kto sa snaží posilniť svoje dychové svaly a zlepšiť kapacitu pľúc.

Objednajte si popruh BigBreathe ešte dnes a posuňte svoje dychové cvičenie na vyššiu úroveň!

Farba: Čierna.