Polštář pro uvolnění krku, limetkově zelený

Relaxačný vankúš, ktorý eliminuje migrény a bolesť krčnej chrbtice. Správna podpora krku zaručuje lepšie držanie tela a zlepšuje celkovú pohodu. Zotrvanie v sediacej polohe s naklonenou hlavou po…

Celý popis produktu
19,60 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Relaxačný vankúš, ktorý eliminuje migrény a bolesť krčnej chrbtice. Správna podpora krku zaručuje lepšie držanie tela a zlepšuje celkovú pohodu.

Zotrvanie v sediacej polohe s naklonenou hlavou po dlhú dobu (napr. pri práci pri počítači) spôsobuje nadmerné zaťaženie krčnej chrbtice. To vedie k narušeniu správneho toku krvi a živín a dokonca k tlaku na nervy.

Krk je citlivou časťou tela, a preto môže dlhodobý tlak spôsobiť: bolesti hlavy (migrény), ospalosť, nedostatok energie, nevoľnosť, problémy s koncentráciou, problémy s vnímaním, bolesť v rôznych častiach tela.

Tvarovaný vankúš má za cieľ obnoviť správnu anatomickú polohu krčnej chrbtice a vytvoriť návyk na správne držanie tela. Je vyrobený zo 100% polyuretánovej peny so špeciálne vybranou tvrdosťou - aby zaistil pohodlie a podporil rýchlejšiu regeneráciu svalov. Navyše početné výstupky stimulujú zodpovedajúce nervové zakončenia, čo spôsobuje okamžitú relaxáciu. Pomáha uľaviť od bolesti spojenej s chronickými a pretrvávajúcimi bolesťami hlavy.

Vhodný na cvičenie jogy a meditácie – podporuje koncentráciu a umožňuje úplnú relaxáciu počas používania.

Výhody používania relaxačného vankúša:

  • zníženie bolesti a nepohodlia spôsobeného zlým držaním tela,
  • zníženie rizika zranenia,
  • lepší krvný obeh a okysličenie mozgu,
  • zlepšenie koncentrácie,
  • viac energie.

Návod na použitie:

Položte vankúš na podlahu alebo inú stabilnú plochu. Ľahnite si tak, aby záhyb vankúša bol pod vašim krkom. Uvoľnite sa a zhlboka, pomaly dýchajte.

Účinky pocítite už po prvom použití! Používajte vankúš, kým nepocítite úplné uvoľnenie svalov – spočiatku približne 5-7 minút.

Uvedené rozmery ortopedického vankúša sa môžu mierne líšiť v jednotlivých šaržiach produktu. Tolerancia rozmerov môže byť ±5 %. To nemá vplyv na kvalitu a použitie produktu.

Technické údaje:

  • Veľkosť: 21 x 16 x 13 cm
  • Hmotnosť: 0,5 kg
  • Farba: limetkovo zelená