Podkoleník

Novinka

Cvičebná pomôcka podkolienky – pre podporu a pohodlie pri cvičení Podkolienky sú ideálnou cvičebnou pomôckou pre každého, kto chce zlepšiť komfort pri cvičení, joge, pilates alebo rehabilitačných…

Celý popis produktu
10,00 € s DPH
Vybrať variantu
Podkoleník - Modrá Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
10,00 € s DPH
Podkoleník - Fialová Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
10,00 € s DPH

Popis produktu

Cvičebná pomôcka podkolienky – pre podporu a pohodlie pri cvičení

Podkolienky sú ideálnou cvičebnou pomôckou pre každého, kto chce zlepšiť komfort pri cvičení, joge, pilates alebo rehabilitačných aktivitách. Tieto mäkké a flexibilné podložky sú navrhnuté tak, aby poskytovali optimálnu oporu pod kolená, lakte alebo zápästia, čo pomáha minimalizovať tlak a zabraňuje nepohodliu pri cvičení na tvrdých povrchoch.

Kľúčové vlastnosti cvičebných podkolienok:

  • Ergonomický dizajn: Podkolienky sú tvarované tak, aby sa prispôsobili tvaru kolien a ďalších kĺbov, čím zaisťujú maximálne pohodlie a podporu pri cvičení.
  • Viacúčelové využitie: Vhodné pre rôzne typy cvičení, vrátane jogy, pilates, strečingu, rehabilitácie, a tiež pre akékoľvek cviky na podlahe, kde je potrebné znížiť tlak na kĺby.
  • Protišmykový povrch: Podkolienky majú protišmykový povrch, ktorý zaisťuje stabilitu a bezpečnosť počas cvičenia, a to aj na hladkých povrchoch.
  • Jednoduchá údržba: Vyrobené z kvalitného, odolného materiálu, ktorý je ľahko umývateľný a udržiavateľný, čo zaisťuje dlhú životnosť aj pri pravidelnom používaní.
  • Pohodlie na cestách: Vďaka kompaktnému rozmeru sú podkolienky ľahko prenosné a ideálne pre použitie doma, v posilňovni alebo na cestách.

Prečo si zaobstarať cvičebné podkolienky?

Cvičebné podkolienky sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálnu podporu a pohodlie pri cvičení. Sú skvelým riešením pre všetkých, ktorí chcú znížiť nepohodlie a riziko zranenia pri cvičení na tvrdých povrchoch. Pomáhajú zlepšiť stabilitu a techniku, čo vedie k lepšiemu výkonu a celkovej spokojnosti pri cvičení.

Balenie obsahuje 2 ks.

Rozmer: 20 x 20 cm.
Farba: Fialová, modrá.