Prodyšný obal BigBreathe

Priedušný obal BigBreathe – praktické a ľahké puzdro pre váš dychový trenažér Priedušný obal BigBreathe je ideálnym doplnkom pre každého, kto chce mať svoj dychový trenažér BigBreathe Double…

Celý popis produktu
2,00 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Priedušný obal BigBreathe – praktické a ľahké puzdro pre váš dychový trenažér

Priedušný obal BigBreathe je ideálnym doplnkom pre každého, kto chce mať svoj dychový trenažér BigBreathe Double Action V-PEP/IMT alebo BigBreathe S-IMT vždy po ruke a v bezpečí. Tento ľahký a odolný obal z priedušnej sieťoviny je navrhnutý tak, aby zaistil pohodlné skladovanie a jednoduchý prístup k vášmu trenažéru aj jeho príslušenstvu.

Kľúčové vlastnosti priedušného obalu BigBreathe:

  • Priedušný materiál: Sieťovaný dizajn umožňuje voľnú cirkuláciu vzduchu, čo pomáha udržať váš trenažér suchý a hygienický.
  • Ľahkosť a kompaktnosť: Obal je ľahký a skladný, takže sa ľahko zmestí do tašky alebo batohu, čo je ideálne na použitie na cestách.
  • Jednoduchý prístup: Praktické sťahovacie šnúrky umožňujú rýchle a jednoduché uzavretie a otvorenie obalu, takže váš trenažér máte vždy ľahko prístupný.
  • Univerzálne použitie: Vhodný nielen na skladovanie dychového trenažéru, ale aj na uloženie ďalších malých cvičebných pomôcok a príslušenstva.

Prečo si zaobstarať priedušný obal BigBreathe?

Priedušný obal BigBreathe je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú mať svoj dychový trenažér chránený, prenosný a ľahko dostupný. Vďaka priedušnému materiálu je tento obal vhodný na každodenné použitie aj na cestách, kde zaisťuje ochranu a pohodlný prístup k vášmu trenažéru a príslušenstvu.

Udržujte svoj dychový trenažér BigBreathe bezpečne uložený a vždy pripravený na použitie s priedušným obalom BigBreathe!

Farba: Čierna.

Rozmery: 11,5 x 19 cm