Hrejivá masť Line Sport 250 ml

Novinka

Chladivá koňská masť Line Sport Chladivá koňská masť Line Sport je vynikajúcou voľbou pre športovcov a osoby trpiace nepohodlím svalov. Má upokojujúce, hrejivé a osviežujúce účinky. Gel na…

Celý popis produktu
10,80 € s DPH
Skladom >5 ks

Popis produktu

Chladivá koňská masť Line Sport

Chladivá koňská masť Line Sport je vynikajúcou voľbou pre športovcov a osoby trpiace nepohodlím svalov. Má upokojujúce, hrejivé a osviežujúce účinky. Gel na masáž ošetruje, zvlhčuje a spevňuje pokožku, a tiež ju posilňuje a regeneruje. Chladivá koňská masť Line Sport sa odporúča najmä pred fyzickou aktivitou.

Na čo sa používa hrejivá koňská masť?

Hrejivá masť Line Sport sa používa hlavne na zmiernenie bolesti svalov. Sáhnú po nej okrem iného športovci, ktorí si sťažujú na nepohodlie v určitej časti tela, a tiež maséri a osoby hľadajúce vysoko kvalitné hrejivé kozmetické prípravky. Chladivá koňská masť zaisťuje účinnú regeneráciu.

Kontraindikácie pre použitie:

Nie je vhodné používať chladivú koňskú masť, ak je miestom bolesti odrenina alebo čerstvá rana. Ďalej by sa nemala aplikovať na opuchy a rezné rany, ani na sliznice a okolie očí. Po každom použití hrejivej masti je nutné si dôkladne umyť ruky.

Parametre:

  • Výrobca: Line Sport
  • Objem: 250 ml
  • Aktívne zložky: extrakt z chilli, glycerín, éterický olej z eukalyptu, kafr